Torsdag, snart helg =0)

Sitter ned, för första gången i kväll sedan jag kom hem från jobbet. Okej då... satt 10 minuter medans jag slängde i mig middagen =0/ Har haft fullt upp. Städa vagnen, röja inne, stall mm. Jag är helt slut. Men vill skriva några rader. Hann ju inte igår.

I morse var det svinkallt. Minus 1 grad när jag gick upp. Skulle köra Pers Cheva Pickis till servicen i Solna. Nerisade rutor och jag hittade ingen skrapa. Fullt sprut på fläkten i bilen och till slut var sikten bra.

På jobbet har vi bokslut på g. Dessutom är det kvartalsbokslut och då är det Fast Close. Dessvärre är vi inte bara en man kort, hon som har semester, utan en sjuk oxå sedan i tisdags. Typiskt, det går verkligen troll på jobbrt med sjukdomar. Verkar som om vi inte kan gå full styrka. Jag har aldrig under alla mina år i företaget varit med om att personalen varit så ofta sjuk som de senaste åren.

Igår var jag på massage. Supernice! Och välbehövligt. Efter massagen gick jag till min barndomskompis ostbutik och handlade på mig ostar, korv och kryddbröd.

I morgon är det underbara efterlängtade fredag! Men ack så tuff dag på jobbet... Hoppas att jag kan gå hem i hygglig tid och ta helg.

Nu skriker kroppen efter att få lägga sig och jag ser inget annat heller att göra, än just det.