Måndag

Då har vi kunnat bocka av vecka 21 i almanackan och knallar vidare in i v 22 och ser fram mot första sommarmånaden =0).

Enligt DN's väderprognos så ser det ut att bli sommarväder närmaste dagarna. Tisdag - torsdag, 20 - 25 grader varmt! Vore ju underbart om det fortsätter så oxå.

Idag har jag känt mig supertrött hela dagen och haft lättare huvudvärk. Har sovit bra inatt men är ändå trött. Får lägga mig tidigt ikväll och hoppas att det är bättre i morgon. Har bälgat mängder med vatten ifall det skulle vara vätskebrist.

Den här veckan var det min tur att rotera på schemat på jobbet, så större delen av dagen har jag jobbat med leverantörfakturor. Fast jag har fått ganska mycket specialfall att lösa inom mitt område, så det har inte blivit 100% fokus på lev tyvärr. Men det är ju så.. det man kan bäst får man ta i alla lägen.

Tog en lunchpromenad idag, 40 minuter. Gick runt Råstasjön i Solna. Var ju så skönt ute och samtidigt fick jag lite tid att vila huvudet och bara njuta av musik, sol och vacker natur. Såg massor av suppergulliga små fågelungar vid sjön. Synd att jag inte hade kameran med. Men ska ta med den i morgon till jobbet, ifall jag går ut på promis.

Vid eftermiddagsfikat firade vi vår kollega som fyller år idag. Vi hade köpt lite olika sorters öl till honom, så han kan ha en liten ölprovning. Tror att han tyckte det var skoj och uppskattade presenten.

Efter jobbet åkte jag ner till Solna Centrum. Tassarna på mina gåstavar är helt utslitna så nya är ett måste. Intersport har en modell som är lite dyrare än andra sportaffärer, men dom håller MYCKET längre oxå. Tassarna är slut på bägge mina stavpar. Så jag "stör" ganska mycket med mina klickljud just nu, haha... Köpte Thomas Boströms sista bok oxå i pocket.

Det var åter dags att besöka Cambridge Ylva. Jag har inte förväntat mig att ha gått ner något. Jag har ätit ganska mycket sista veckorna. Eller mycket och mycket (??) egentligen inte mer än någon annan, men mer än vad jag är van med efter att gått på CB. Dessutom har det blivit någon form av träning, uppemot 4 gånger per vecka senaste tre veckorna. Stavgång, power walk & shape. Det har ju gjort att jag behövt äta mer för att orka.
Men jag funderar på att FÖRSÖKA köra en vecka renkur igen. Det är ju en månad sedan sist. Jag har idag än så länge bara ätit CB-shakes. Och hoppas att jag ska klara hela kvällen. Gör jag det så är det lättare i morgon att gå in på renkur. Det är starten som måste kännas "RÄTT" för att jag ska kunna komma igång. Men då måste jag under den här veckan dra ner på tempot när det gäller träning. Då får det bli mer vanliga promenader istället. Men ska iaf PW'a i morgon med Ulrika, för det har vi redan bokat.

Per och My har varit i stallet idag. Nu är det bara tre veckor kvar innan sommaruppehållet för My. Men kanske hon kan hjälpa någon kompis som har häst så hon får någon ridtur under sommaren i alla fall.

På vägen hem stannade jag till på K-Rauta. Letar ju hammocktak. Tyvärr hade dom inget där. Däremot väntar ICA Maxi hem tak till nästa vecka. Så jag får vänta tills dess.

Tog en stavpromenad ikväll på en timme, 5,5km. Har precis ätit Cambridge svampsoppa. Tittar lite på tv'n just nu. Sen blir det tidig sänggång.