Godissugen..... =0/

Sitter ute, solen börjar försvinna bakom träddungen och endast svaga strålar orkar igenom lövven. Vackert och rogivande. Fåglarna kvittrar det är varm och skönt. Det enda som INTE är bra... är att vinden ligger på mot oss från motorvägen och trafiken hörs för mycket. Annars så är det perfekt!

Har varit hemma i dryga timmen. Körde ett lång pass på gymmet. Fria vikter och maskiner. Rygg, bröst, axlar. Biceps & triceps. Mage. Känns bra. Ska köra ett pass i morgon oxå.

Mätt & belåten. Hade Doggy Bag från igår då vi åt middag på Chinarestaurangen vid stationen. Den slank ner idag utan problem. Var tokhungrig efter att bara ätit två CB måltider och en banan idag.

Besökte vikt-Ylva efter jobbet. Minus 1 kilo på tre veckor. Bättre än att ha gått upp och med tanke på att jag förra veckan åt frukostbuffé och lunch & middag på restaurang. Sen midsommar på det. Så... jag är nöjd.

På lunchrasten stack jag till Solna Centrum. Skulle till Gina Tricot. Var ute efter en tunika. Det blev lite av varje därifrån med hem i påsen. En klänning, två tunilkor en blå & en vit. Ett par vita leggings. Två av plaggen på bildern här.


Nu är det verkligen tyst i huset. Per, My, Emelie (Mys kompis) och så alla katterna åkte till Trosa igen.
Men dom kommer hem i helgen.
Pratade med Per nyss. Chandler hade fångat sin första mus och tyvärr tagit död på den. Och medans vi pratade lyckades han till o med ta en till. Han har ALDRIG tidigare visat intresse eller ens tagit någon. Inte bra då Per har köpt en guldhamster till My idag som hon ska hämta på söndag på  zooaffären. Det blir verkligen inte att glömma stänga den buren!!!

Usch vad jag är godissugen ikväll. Något så grönjävligt! Som tur så har vi inget hemma, vad jag vet iaf. My brukar ju
ha sina gömmor.

Tjejerna hade haft en fantastikt kväll i går. Dom var helt saliga efter att äntligen fått se Eclipse, film nummer tre i Twiglight-sagan.  Per hämtade dem vid halvtre i morse...! Jag får väll vänta in den tills den kommer på DVD, nu när My har sett den redan. Tror inte jag har några väninnor som är intresserad av att se en tonårsfilm, haha.

Strax är det dags att krupa till kojs. Läsa någon timme för att sen sova i tysta huset.
Håller just nu på med en pocket av Thomas Bodström. Idealisten. Har precis kommit in i boken en bit nu så jag känner att den lockar och att jag vill läsa mer. Men än så länge tycker jag den första, Rymmaren, var bättre. Men som sagt halva boken kvar lite drygt. Det har ju kommit en tredje bok nu. Men om jag ska läsa så blir det pocket. Jag vill ju allra helst lyssna. Men lyssnarböcker är så dyra att köpa som Mp3.

Redan slut på onsdagen. Vi närmar oss helgen med stormsteg =0)                     Natti natt

           

#1 - - Eva Källebring:

Oj oj du är verkligen en shoppoholic - har du handlat kläder nu igen. Vore kul att vara med när du har "utförsäljning" i dina garderober :o))

#2 - - Sussi:

Haha,shopaholic... Det brukar vara Per som bär det ansvaret här hemma, hihi! Ja Eva sista veckan har jag handlat =0). Men det är ganska ovanligt för mig. Jag handlar oftast bara åt My och till mig vid behov.

Har faktiskt lyckats öppna plånboken idag oxå =0/ men nu får det vara färdighandlat.

Kram

Sussi