LEDIG!!

Underbart underbart! TRE dagar ledigt!!! Ska bli såå underbart. Jag känner mig trött och sliten. Egentligen fattar jag inte varför jag är så här slut. Men det kanske är årstiden och det faktum att jul & nyår kräver sin energi. En form av dold stress med allt som man ska hinna göra mm.

Somnade ovaggad i går igen, vid tiotiden. Men gick faktiskt upp när klockan ringde första gången i morse =0). Ville egentligen snooza men tänkte att det vore läge att komma till jobbet i god tid idag. Så vi kunde bli klara i tid. Och det fixade vi, med goda marginaler. Vi var klara med allt efter lunchtid. Nu har vi bara måndagen kvar, sen har vi arbetat klart med 2010. Ska bli skönt att gå in i nyåret med tomma pärmar och blanka papper =0)

Usch vad jag har varit slarvig med träningen senaste månaden.... urk... skäms över att vara så odisciplinerad! Har inte varit till SATS eller utfört ngn träning på annat ställe sedan innan jag blev sjuk i slutet av november. Har ingen motivation just nu... Hoppas att jag kommer tillrätta med eländet efter nyår. Får ta mig i kragen och sparka mig i baken. Kanske ngn med blåslampa har lust att ställa upp och hjälpa mig =0/ Nåja, har iaf nästan lovat en kollega att vi ska köra Body Combat på måndagkväll... Kanske lite i det tuffaste laget för mig när flåset och orken lyser med sin frånvaro.

Går och väntar på aktieutdelning från jobbet. För fem år sedan gjorde vi en investering i aktier. Denna investering skulle ge en form av avkastning efter fem år och då ett visst antal gånger det man investerat. Förra omgången fick vi  satsat kapital gånger 5. Den här omgången var det mer. Från den 29/12, igår, så förfogar vi över aktierna och får göra vad vi vill med den. Utdelningen avkastningen, som kallas SPRING, skall utbetalas till bankkontot. Jag är jättenyfiken på hur stor den blir. Det jag vet var att det minsta vi skulle få var 146 Euro per aktie. Det kan bli en bra slant om vi har tur. OCH det finns saker att göra för slantarna hemma på huset... Bl a panelbyte ute på baksidan och nytt sovrumsfönster.

Håller på att lyssna på "Grannen" av Dan Buthler & Dag Öhrlund. Jag tycker den är bra så här långt. Men måste medge att den är lite väl sadistisk för min smak. Fast jag gillar deras sätt att skriva på. Klart mycket bättre än flertalet andra författare.  En fråga som kommer upp i mitt huvud hela tiden är "Hur är man som person privat" när man kan skriva så sjukt sadistiskt. Vad har man för erfarenhet i ämnet. Utövar man det själv, eller....  En kollega som oxå läser författarduons böcker har upptäckt att det verkar som om det är varannan utgiven bok som är sadistisk. Kan det vara så enkelt att dom skriver varannan bok, men utges i bägges namn. Hmmm, det kan ju vara en teori som stämmer. Undrar i så fall vem som skriver vad..?? Som jag tidigare har nämnt så har jag och en av dessa föräldrar varit klassföräldrar i antal år. Dock ej längre. Nästa bok utgiven av dem är "Ares tecken". Den ligger och väntar på att få avnjutas i mp3. Till våren kommer ytterligare en "Jordens Väktare". Kan knappt vänta... =0)
Rekommenderar iaf dessa böcker om du gillar polisdeckare. Man följer samma polisman i varje bok. En Stockholmspolis bosatt i Rotebro, Sollentuna. Jag gillar när man känner till miljön och platserna! Första boken heter "Mord.net". Efter den kom "En nästan vanlig man". Tredje boken var "Förlåt min vrede". Fjärde "Grannen" som också är en fortsättning på En nästan vanlig man. Femte boken "Ares tecken" och den stjätte kommer till våren.

Ikväll ska vi baka pizza. Från grunden. På den blir de massor av olika dessertostar, champinjoner och ruccola. Sen ska det bli filmkväll! Om jag inte svimmat av utmattning. Ska lägga mig på sängen ett tag nu tills Per kommer hem. Har jag tur blir det någon timme eller två till vila.