Blandad kompott

Igår blev det inget skrivande. Vi hade näten nedkopplade under kvällen för service. MEN...... Äntligen har vi fått igång vårt trådlösa nätverk hemma. Nu kan vi sitta vart vi vill med våra pc'ar. Och jag slipper köra på dången i min. Riktigt nice för nu behöver det inte bli osämja om vems tur det är att ha dången utan vi kan alla vara uppkopplade på olika platser samtidigt!

Efter jobbet igår var jag till min naprapat för det vanliga underhållet av axel och rygg. Går ca var tredje månad och det håller mig smärtfri. Jag hade tur som hamnade hos den här naprapaten. Gick i två år med värk i axel och domningar i några av fingrarna på höger hand. Var till diverse läkare och naprapater. Ingen kunde få bukt på värken. Till slut blev jag rekommenderad att söka upp den här killen som jobbar med idrottsman. Bl a är han U21 landslagets naprapat. Han tog sig an mig och efter det har jag inte haft värk på ett par år. Nu går jag och får vård var tredje månad för att förebygga.

Vid fem var jag på gymet igår. Det blev ca 20 minuter intensivt med magövningar. Sen vid halv sju var det dags att gå på cykelpuls. För första gången. Intressant... speciellt eftersom min maxpuls räknades ut efter min ålder och visade att jag hade 185 i maxpuls. Tror att det var riktigt galet. För att jag var tvungen att hålla igen hela passet för att inte skena på pulsmätaren. Jag vart knappt svettig. Hade jag tagit i och jobbat hårt som jag brukar på spinningpass så hade den där jäkla mätaren slagit bakut och brunnit upp! Nästa gång få jag nog ställa en högre maxpuls.
Men passet var kul eftersom man själv bestämmer på vilket sätt man ska jobba inom de olika intervallerna. Det passar mig perfekt eftersom jag vill stå och jobba en del i cykeln.

My har feber...IGEN.... Är det inte typiskt, när skolan och ridningen kommit i gång... Typiskt, men det är väl så att kroppen är känslig mot alla baciller man sluppit under det långa lovet. Det är bara att hoppa på att hon blir bättre. Vi får plugga lite hemma nu istället.

I morse var det riktigt kallt. Bara 4 grader och det var ruggigt & rått av all dagg. Men det blev rätt skönt i solen. Problemet är ju bara hur man ska klä sig på morgonen, för att slippa frysa ihjäl då och för att sedan inte svettas ihjäl under eftermiddagen =0/
Redan 1 september i morgon. Kvällarna är riktigt mörka nu. Det verkligen höst på gång. Man får vara glad om det är sol och om termometern orkar upp mot + 20 strecket. Det verkar dock som om resten av veckan ska bli bra. Inget regn, 10 - 15 grader.

På lunchen var jag iväg och handlade på Axfood. Det var praktiskt taget slut på allt i köket på jobbet. Passade samtidigt på att köpa hem en hel låda med frysta munkar till My. 72 stycken sockermunkar, haha. Hon bara ÄLSKAR dom....!! Praktiskt att ha i frysen. Köpte oxå färdiga minikyckligspett i terryaki. Supergoda. Bara att tina och äta. Tur att vi har frys på jobbet som jag kunde förvara i tills jag åkte hem. Men jag fyllde nästan upp hela frysen med bara munkarna... =0)

Hemkommen efter dagens arbete var det dags att fixa middag. Sperregeree och körrefärre........ mumsfilibabba!! Under tiden maten puttrade på spisen blev det ett maratonrace med slangsnoken. Tömma diskmaskin & ladda. Plocka ner tvätt och starta en maskin.

Efter middagen åkte jag och My en sväng till Stinsen Köpcentrum. Vi köpte lite godis i zoobutiken till Bosse Bus (dvärghamstern). På H&M köpte jag nagerlack. Deras eget märke är jättebra och billigt. Köper alltid några flaskor varje gång. Sen var vi till Panduro och köpte ett stort pappersark som My ska ha till ett collage i skolan. På vägen hem från Stinsen stannade vi på videoaffären. Lånade "Simon & Malou", en ny svensk film. Vi ska strax kolla på den.


I morgon ska jag fixa naglarna. Dom är verkligen "vildvuxna" nu. Ska göra ngt snyggt oxå. Har en idé hur det ska se ut. Min kompis Tina hade gjort så jättesnygga naglar sist och jag har fotat hennes för att ta med till Monica i morgon. Kanske det blir som Tinas =0). Resultatfoto kommer i morgondagens blogg.