Valborg och snart maj

Känner mig mycket piggare och gladare idag. Skönt, för igår var det verkligen eländigt.

Idag hade vi arbetsförkortad dag, dag före röd dag. Vi får då sluta 2 timmar tidigare.

Konstaterade idag att vad det har börjat knoppa ute på träden. I måndags var det ingenting idag är det stor skillnad =0), Gud vad härligt, det är ju bevis på att våren ÄR här!!

Trots att det är Valborg idag så kommer vi inte att fira det med att besöka ngn festplats eller så. Per och jag ska istället göra en maraton körning upp och hämta husvagnen i Hassela. Åker nu under eftermiddagen. Vi ska nämligen på 20-års kalas under dagen i morgon hos Fannie, och det vill inte missa. Så då gör vi denna galenresa tur och retur. Skönt att vara hemma sen oxå under helgen. Så vi kan städa vagnen och byta till sommarutrustning. Nästa helg är ju planerad till att leverera vagnen ner till sommaruppställningen i Trosa Havsbad.
Tänk att det redan är dags för sommarsäsongen!! Tiden har gått så fort. Ändå är ju vintersäsongen nästan 2 månader längre i Hassela än mot sommarsäsongen i Trosa. Det ska bli riktigt underbart att få komma ner dit. Trosa är en underbar sommarstad. Värt att besöka för er som inte varit där =0)

Idag är jag inne på dag 5. Går som på räls.. =0) Det har verkligen vänt. Ingen hunger och magen är lugn. Ser att jag har börjat slanka till mig runt magen och känner mig inte längre uppblåst. Såååå spänd på veckans resultat på måndag. Hoppas på åtminstone 3 kg, eftersom 2 av dessa är vätska. Blir det mer blir jag överlycklig. Men ska inte ha så stora förväntningar. Jag vet att det är skitsvårt att bli av med de sista 5 kilorna för att hamna på en trivselvikt. Men eftersom jag stått stilla så länge så kanske det här nu ger en chock för kroppen och att den reagerar på förändringen.
I morse blev det choklad-shake och till lunch grönsakssoppa.

Om vädret tillåter och jag är pigg på söndagmorgon så ska jag ta en stavpromenad.

Idag fyller min härliga granne Ulrika år. Även Pia, en gammal kollega från Stockholm Universitet fyller år. GRATTIS TJEJER!! Hoppas ni får en härlig födelsedag med massor av presenter och god mat!!

Hade tagit några foton idag, men min PC vill inte som jag och vägrar läsa kamerans minneskort helt plötsligt =(

Blir inte så mycket mer just nu. Har jag tid över när allt är packat och vagnen hänger på draget så återkommer jag.

TREVLIG VALBORG PÅ ER MINA VÄNNER!!!