Full fart i veckan som varit

Jag har haft fullt upp den här veckan.  Mycket jobb, och saker som måste fixas hemma bl a. 
Dessutom har jag haft problem med ryggen och höfterna.  Stel och öm, ett tag var jag orolig att det var flunsan på gång för jag hade ristningar i musklerna och värk i leder. Typiskt tecken på influensa på mig. Men inget har brutit ut så jag är tacksam för det. 
Besökte min naprapat i torsdags och jag hade många låsningar i rygg, nacke och höfterna. Jisses vad det lät när han knäckte ut mig. Jag är mycket rörligare nu och den värsta värken är borta istället har jag lite biverkningar efter behandlingen. Öm i kroppen och molande huvudvärk. Men det är fullt naturligt efter behandlingen, speciellt då jag var så pass illa i kroppen innan. 

I går städade jag och röjde hemma. Tog bort julgardinerna i köket. Dom tunna röda i vardagsrummet har jag inte plockat ned ännu. Dom sitter i skenor i taket och för att få ned dem måste man balansera på soffans ryggstöd. Och det är inte läge för mig att klättra för tillfället.  Tyvärr kan man inte flytta soffan för den är för stor och tung och det finns inte utrymme att putta åt något håll heller. Nåja röda gardiner har ingen dött av och det är inget julmotiv så det är lungt.

Skulle vara i svärmors tvättstuga idag på eftermiddagen men jag ställer in det då det blir för tung för kroppen.  Får fixa det nästa helg istället ifall det finns ledigt då.

Kommer bars vila idag och läsa, slumra. Samla energi till kommande arbetsvecka.