Sjukskriven

Har haft en väldigt jobbig period och är inte helt ok ännu heller.  Sjukskriven just nu till och med måndag.  Idag har varit relativt bra dag och det har jag varit tacksam för. Jag har haft det enormt tufft i en och en halv vecka med så kraftig biverkningar att jag blivit allvarligt rädd för hur det ska sluta. 

Förutom att vila och försöka att inte anstränga mig allt för mycket, då jag fått pulsökning och blivit andfådd för småsaker, så har jag varit ute i friska luften och promenerat lite. Det har varit soligt och fint och frisk luft gör gott. 

Idag unnade jag mig en pedikyr och manikyr.  Det var skönt men tyvärr så blev det aningen påfrestande för min hjärna då det diskuterades intensivt där.  Jag var helt slut i huvudet när jag gick därifrån. 

Ikväll åkte jag till min silversmideskurs i stan.  Egentligen hade jag inte ork men missade förra veckan då jag också var sjuk. Det är så pass dyrt att gå så jag vill få valuta för pengarna. 

Har förutom det jag är sjukskriven för också åkt på en rejäl muskelvärk i nacken och ned till axeln på höger sida.  Jag har så sjukt ont! Knaprar 1 grams Alvedon, smörjer med Voltaren och thailändsk muskelvärkssalva och på detta vetekudde. Jag ska se om jag kan få tag på någon på naperapatslandslaget som kan ge mig akupunktur.  Han jag brukar gå till är ledig oturligt nog.

Klockan är mycket och jag ska sova nu.