Sjukskriven 50%

I torsdags bar jag till läkaren. Kände att nu är det på gång .... att gå i väggen! Det har varit och är väldigt mycket kring mig med familj, sjukdomar, dödsfall,  bilolyckan och nässelfeber på allt som grädde på moset.  
Symtomerna jag hade när jag gick i väggen 2012 finns nu. Som tur är så känner jag igen dem och kan reagera snabbare. Nu ska jag jobba halvtid i tre veckor. Under dessa veckor ska jag fokusera mycket på mig själv som till exempel att komma iväg och träna. Pyssla med sånt som ger mig energi. Förhoppningsvis kommer jag bli piggare, få mer energi och min nässelfeber ebbar ut. 

Har idag slappat hela förmiddagen och slö tittar på tv. Sen tog jag och röjde av vardagsrummet och köket. OM jag orkar så åker jag ned till returstationen med skräp. 

Kvällen kommer bli stillsam. My och Ellen kommer hem så vi kollar nog på någon film.

I morgon tänkte jag köra iväg en massa saker till vårat stora förråd i Knivsta. Vi har bokat en garderob till hallen som ska hämtas i morgon också. Ska bli väldig skönt med garerobsutrymmen för det har vi haft VÄLDIGT ont om!

I tisdags började jag på silversmides kursen. De var superkul! Jag har börjat göra en silverring. Planen är att jag ska hinna göra två ringar och två stela silverarmband under den här terminen.