Tisdag

Börjar må bättre. Mina utslag och sår har dämpat sig och ser ut att gå åt rätt håll. Tog bort stygnen efter biopsidproven igår. Tyvärr är det dom är på armen infekterat och jag har fått penicillin. Stygnet i nacken ser  bra ut.

Hemma är det full fart. Det har röjt en heeel del. Vi har rensat ur garderoberna och donerat/slängt massor. Hela familjen var super engagerade hela helgen. Har också tömt sovrummet på det mesta och sängen står på högkant. Till helgen tänkte jag måla lister fönsterkarmar och element.  Hoppas också få upp fodtapeten. Ska om jag hinner också köpa ett sängbord och några väggfasta skåp till rummet.

Just nu väntar jag på the "Cable Guy" som ska sätta upp parnbolen och dra in kabel. Han skulle dyka upp efter 12 tiden  klockan är över ett nu då hoppas han kommer snart. Är aningen trött så jag skulle vela sova en stund. Men vill ju inte somna ifrån nu ifall han kommer. 

Ikväll ska jag på min silversmideskurs. Längtar! Ska göra klart en ring och sen börja på ett armband. Bilder kommer sen så klart.