Sängliggande

Har varit sängliggande hela dagen.  Började vid 6-tiden i morse då jag vaknade med en helvetisk migrän.  Tog migränmedicin och försökte somna om mm illamåendet satte igång och jag tog mig till duschen.  Tänder en ljus på handfatet för jag klarade inte av någon starkare belysning.  Kröp ihop i duschen under varmvattnet. Tyvärr är våran stora varmvattenberedare trasig och den nya är inte monterad ännu så vi har en reserv på 30 liter för tillfället och den räcker ju inte direkt till någon länge duschstund. Men med svagt tryck i slangen så kunde jag i alla fall sitta 10 minuter, tyvärr på bekostnad av att resten av familjen klara sig utan varmvatten ett tag.

Har sovit större delen av dagen fram till klockan halv fyra.  Dr gånger jag varit vaken har jag tvingat i mig lite mat. Fet grekisk yoghurt vid kl 10 och vid halv två tonfiskröra med avokado. Som tur var måltiderna redan förbereda i potionslådor då dom skulle vart med till jobbet. 

När jag får mina stora migränanfall så är efterdyningarna långa och jag mår dåligt långt efteråt. Då är bästa alternativet att sova bort så mycket som möjligt av biverkningarna och i morgon bör jag vara uppe på benen igen. 

Nu ligger jag nedbäddad på soffan och lyssnar på min ljudbok. 

Måste berätta att mina utslag har nästan försvunnit och såren är läkta. Jag behöver inte längre ha armarna i bandage. Ärren är inte så jättefina dock och jag smörjer dem några gånger med Bio Oil som tydligen ska vara någon slags "mirakel" olja....det återstår ju att se.