Tiden springer iväg!

Helgen är redan över. Jag fattar inte hur tiden bara försvinner! Nu är det strax läggdags och i morgon väntar arbete igen. 

I går, lördag, sov jag till niotiden och faktum är att jag nog somnade innan tio på fredagskvällen så jag sov många timmar. Vaknade dessutom med huvudvärk, inge migrän som tur var. Tog det lugnt under förmiddagen.  Jag hade bokat brunch på Pinchos till kl 12,15. Åt en mycket god brunch. 
På lördagseftermiddagen hade jag en del shopping på beställningar som ska till Thailand.  Bl a diverse sillburkar,  julost, ansjovis mm. Korvar, smörpaket, turkisk peppar, pulver soppor etc. Har några grejer kvar som ska inskaffas som färskt bröd - limpa, hönökaka. 
Under sen eftermiddagen kom två av mina systerdöttrar på besök med sina pojkvänner. 

Än en lördagskvällen somnade jag tidigt, innan kl 22. Vaknade i morse tjugo över nio. Även denna förmiddag tog vi det lugnt. My och jag kollade på serien "Innan vi dör". Under eftermiddagen åkte jag och gubben ut en sväng.  Vi hämtade mina resväskor i vårt förråd ute i Knivsta. Det blev också en tur till Zoo butiken i Bromma för att handla upp ett lager kattsand. Blev även en ny kattlåda. 

Vi har varit och ätit pakistansk mat till middag på en kvarterskrog i kväll.  Efter det var det hem och fixa med tvätten och kollade på en film.

Imorgon har jag silversmide efter jobbet så det blir en låååång dag då.