Lördag morgon

Ännu en fullbokad vardags vecka till ände.  Skönt med helg även om jag kommer ha fullt upp under helgen. 

Det har varit månadsbokslut i veckan och vi har varit underbemannade så det blev till att lägga in lite extra kol för att hinna med allt. Och proffs som vi är så klarade vi det galant! 

I går hade jag återbesök till hudkliniken. Jag är ju numera helt symtomfri och det enda som syns är ärren på armarna efter de utslag som jag kliade sönder. Läkaren misstänker att jag fått insektsbett som startat en allergisk reaktion i kroppen som i sin tur startade en nässelfeber.
Jag åker till Thailand om drygt 3 veckor så det gäller att vara noga med myggspray så jag inte blir biten och reaktionen börjar om.

Just nu ligger jag i soffhörnet och dricker kaffe.  Ellen sitter i andra hörnet och tittar på barnprogram. Som vanligt har jag vaknat tidigt fast jag planerat sovmorgon.  Nåja jag vaknade utvilad i alla fall så det är ju ok.

Idag hoppas jag på att vi ska få ändan ur vagnen och komma igång med fondväggen och målning i sovrummet.  Har köpt väggskåp och sängbord som ska monteras och sättas upp också. Dom har legat i bagaget i min bil och tagit plats en tid nu så jag blivit tvungen att packa i baksätet när jag handlat mat mm. 

Jag ska också fixa kommande veckans matlådor med diverse Ketorätter till mig. Jag har köpt sådana där takeaway lådor i plast som jag packar i och fryser in i färdiga portioner. Supersmidigt. Tar fram ur frysen kvällen innan så det bara är att värma.  Sen så har jag färsk spenat,  ruccola som tillbehör. När man äter ketonisk kost så är gröna grönsaker som växer ovan jord bäst.