Slut på helgen

Så var det söndag kväll och helgen är över...igen. Helgerna går alldeles för fort. 

Den här helgen var efterlängtad. Jag var rejält trött efter arbetsveckan varv två dagar blev väldigt lååånga. Börjar helgen i fredags med att åka hem till min fillers- och Botoxläkare. Fyllde några veck i ansiktet och lugnade några väldigt aktiva muskler. Resultatet av fillersen blev bra, som alltid. Andreas är duktig! Botoxen tar någon vecka innan den verkar och man kan se resultatet. 

I går, lördag,  var det öppet hus på smådjurs gymnasiet i Spånga.  Jag och Ellen åkte dit med Tina och hennes dotter.  Ellen tyckte det var jättekul. Förutom alla djur så grillades korv, fiskdamm med godispåsar, ansiktsmålning och mycket annat.

Idag har vi städat lite och bara relaxat hemma.  Gubben har varit på landet lördag och söndag så My,  Ellen och jag har varit själva hemma = vi har fått ha Tv'n hahaha.

Veckan som kommer är i stort sett obokat förutom helgen då i åker till Gävle på lördag. Gubben ska på whiskyprovnig med sudiebesök och 3-rättersmiddag på Mackmyra. Vi ska bo kvar under natten till söndag.  My och Ellen ska inte med så jag får roa mig själv under lördagen.  Tänkte ta en geocacheingrunda faktiskt! Hoppas på bra väder. 

Jag känner mig piggare och friskare nu och en seg förkylning verkar vara till ende. Ska försöka komma igång med träningen under veckan. Träningsväskan är packad så den är bara att ta med. 

5 veckor kvar till Thailand 🌡🇹🇭🌡🇹🇭