Slut på helgen

Söndagen lider mot sitt slut och så också helgen. Ny vecka väntar med jobb och kalas på lördag.

Idag vaknade jag strax efter sju. Först tänkte jag om jag skulle gå upp men det var grått och regnigt ute och sängvärmen lockade. Somnade om och sov tills 10:20 då jag vaknade av att mobilen ringde. Hade nog sovit längre annars.

Vi började förmiddagen stillsamt. Mys kusin med pojkvän kom förbi och vi åkte till MoS för lunch och shopping.  Lunchen intogs på Vapiano.  Jag är lite besviken.... vi var faktiskt alla besvikna... Min pastarätt var på tok för mycket vitlök och chili i och alldeles för lite salt och peppar. Dessutom hade dom andra nästan hunnit äta upp innan jag ens fått min mat. Konceptet är trevligt och stort plus för det färska råvarorna. MEN, "kockarna" har det väldigt stressigt och ska hålla koll på att allt blir rätt. Mys maträtt fick dom tex göra om då dom glömt bort att det inte skulle innehålla lök trots att hon så det minutern innan. Jag är tveksam om dom ens är utbildade kockar. Nåja, det kanske dom inte behöver vara men en koll på balansen mellan kryddningen vore ju bra.

Vi köpte kläder och skor till Ellen på River Island. Jag köpte pumpsen jag visade i går och My köpte LEGO till Ellen i födelsedagspresent. 

Ellen "rymde" iväg från oss på MoS och var borta i 30 minuter.  Som tur var gick det bra och hon hade tydligen hittat till LEGO butiken där hon suttit och byggt med LEGO. Men vi hann få igång väktarna att leta.

Vi kom hem vid 18 tiden och har sedan dess inte gjort så värst mycket ansträngande. Nu har jag precis lagt mig och ska sova strax. Hoppas att John Blund hittar hit. Söndagskvällar är oftast svåra att somna på. Men i nödfall så här jag Stilnoc och det hjälper.