Onsdag

Vaknade till ett vitt landskap i morse..... Var det verkligen nödvändigt var min första tanke. Men efter en titt på termometern så insåg jag att det skulle inte ligga kvar speciellt länge.  Redan när jag gick ut till bilen så hade nederbörden övergått till mer regn än snö. 

Dagen har varit bra. Ganska stillsamt på jobbet. Jag hann med att jobba lite med mina egna projekt. 
Nu när vi bytt kontor så blir lunchen oftast något medhavdt och man blir inte sittande hela lunchtiden ut. Det är ju inte så att man springer in på MoS heller direkt. Det är ju inte i samma kvarter länge. Så snart det blir varmare ute så ska jag börja promenera några dagar i veckan på lunchen. Vi har ju väldigt nära till Hagaparken. 

Under eftermiddagen började jag känna av gårdagens benträning. Träningsvärken har smugit sig på och nu i kväll är det mycket ajajaj och ojojoj, hahaha.....som det ska vara. Det ska kännas att man låtit lata muskler arbeta. Har plan på att träna i morgon efter jobbet igen. Har en ledig lucka direkt efter arbetet innan jag ska fixa naglarna 18:30 i Väsby.

Liksom i går kväll så blev även denna kväll framför Tv:n och ett par avsnitt av Criminal Minds. Nu är klockan strax 21 och jag ska börja förbereda mig för att lägga mig. Blir lite ljudbok och Majong på plattan. 

P.s. Visst är det skönt att halva arbetsveckan har passerat!