Måndagen avklarad

Jag har precis lagt mig i sängen. Klockan är 22 och det lutar mot nattinatt.  Kunde somna i går kväll faktiskt, ganska fort också. Jag trodde det skulle bli problem men icke. Hoppas det går lika bra ikväll.

Jag var galet trött när klockan ringde i morse.  Jag snoozade 15 minuter. Men vad hjälper det egentligen? Man blir ju inte mer piggare för det. Men ibland är det sååååå tungt att gå upp på morgonen. 

Vädret är rent ut sagt skit tråkigt. Snöblandat regn, grått, kallt och allmänt deprimerande.  Tänker på gubben som lever livets glada dagar i sol och värme.  Jag hade ju kunnat vara där jag med.....om ödet inte velat annat. 

Ganska lugnt på jobbet just nu. På onsdag jobbar jag dock lång dag då jag ska fakturera från kl 17 på kvällen. 

Våran städerska på kontoret som är från Thailand bjöd alla på hemlagad thaimat idag. Vårrullar och kyckling i röd curry med ris. Jag säger bara Aroy mak mak (jätte gott). Några tyckte det var väldigt starkt. Helt ok för min smak i alla fall. 

Efter jobbet var det dags att åka in till stan och skolan för thailektion. Vi håller på att bl a lära oss att läsa thailändsk skrift. Svårt! Speciellt eftersom jag inte vet vad det betyder och om tonläget är rätt. Nåja det blir säkert bra någon gång. Jag försöker ju.

Nu är det sovdags.