Förkyld?

Nu kunde jag suttit på planet på väg till Thailand...men så är ju inte fallet.  Men det hade varit underbart med några veckor i värmen,  träffa alla vänner och bara få vila. Bitter? Nja.. nej faktiskt inte bara ledsen över att allt inte blir som planerat. 

Idag kunde vi jobba på kontoret och det mesta fungerade som det skulle. Det känns bra och kul med nytt. Provade tanke away från en liten thairestaurang som ligger mitt emot kontoret. Det var riktigt gott! Vällagat, bra smak på kycklingen och färska grönsaker. Humana priser för en lunch. 

Håller på att bli förkyld, tror jag.  Det började redan i fredags men då trodde jag att jag reagerade på allt damm och hantering av flyttkartonger. Men det har utvecklats till kli i öron och hals,  nysningar och snuva. Får se om det stillar sig nu när det är mindre damm och kartongerna är borta eller om det är en förkylning som är på väg att bryta ut. 

Det bjöds på goda semlor på jobbet idag. Det var aningen kanel blandad i mandelmassan.  Jättegott! My gjorde semlor hemma ikväll också men jag orkade inte äta ännu en. Jag måste försöka dra ned på sötsaker.  Har ganska många oönskade kilon just nu. Så fort jag får energi och känner mig starkare så ska jag börja träna på jobbet. Vi har ett jättefint fullt utrustat gym där det också finns ledarledda träningspass på lunchtid. 

Ikväll har vi slappat bara.  Direkt efter jobbet åkte vi till svärmor med matlådor.  Nu har lagat 16 stycken måltider till henne som vi la i hennes frys. Väl hemma så här vi kollat tre avsnitt på Criminal Minds som finns på Viaplay igen. 

Nu går klockan mot 23 och jag ska sova.