Dagarna går fort

Det är redan fredag i morgon. Först fick jag för mig att det var två arbetsdagar kvar innan helgen men insåg att det var torsdag! Vad lycklig man blir då! 

Dagen ha varit grå och regnig. Solen försökte komma fram mitt på dagen men det var först sent på eftermiddagen som strålarna lyckades ta sig fram. Annars så märks det att våren är på gång.  Fåglarna kvittrar långt in på kvällen efter att det mörknar. Snödropparna blommar ch krokusarna är på gång. 

Idag var snickarna till kontoret och hängde tavlor och jag fick upp mina i mitt rum. Det blev så fint och hemtrevligt.  

Jag och två kollegor gick ned till gymmet efter arbetsdagen.  Det är verkligen lätt att bara slinka in där innan man åker hem. 

Kom hem vid 18:30. Mamma hade köpt kroppkakor till mig som jag åt til middag framför Tv:n. My och jag kollade, som vanligt,  på två avsnitt Criminal Minds. Vi är en bit in på säsong 12. Jag tror det är 14 säsonger totalt.  Varje säsong har 24 avsnitt. 

Nu är klockan strax efter 21. Jag ska lägga mig i sängen och lyssna på ett podavsnitt. Började idag och lyssna på podcasten "En mörk historia". Fallen dom tar upp är ca 2 avsnitt per fall och ett avsnitt är ca 30 minuter. Rekommenderar verkligen att lyssna på dem dom är spännande. 

I morgon är det som sagt fredag och sen är det efterlängtad helg. På lördag fyller Ellen 4 och det blir kalas på Leo's Lekland. Söndagen kommer gå till förberedelserna inför begravningen på måndag och fikat efter ceremonin.