Äntligen helg

Jösses vad jag har längtat efter helgen. Den här veckan ha varit vedervärdig! Sorg, psykisk trötthet, massor att göra både privat och på jobbet. Flera gånger har jag känt som om jag är på väg in i väggen me full fart.  

Gubben åker tillbaka till Thailand på söndag.  Jag är inte glad för det. Jag ställde ju in min resa dit efter svärfars bortgång eftersom jag känner att det är viktigt att finnas hemma för svärmor och även My som mår väldigt dåligt pga sorgen. Jag tycker det är fruktansvärt egoistiskt och brist på respekt att bara åka iväg och inte ta sitt ansvar och stötta sin familj.
Jag hoppas verkligen att jag kommer orka och räcka till psykiskt här hemma nu. 

Idag var det sista dagen på kontoret. På måndag flyttar vi in på det nya. Det ska bli roligt och ger mig en aning glädje i mörkret.  

När jag kom hem idag vid 16 tiden så la jag mig på sängen och halvslumrade i fyra timmar. Orkade inte ens lyfta ett finger. Blev lite piggare så jag käkade en pizza rest som jag hittade i kylen.  Kollade en stund på TV och nu ska jag snart sova. Hoppas på en bra lördag utan migränanfall.