Strandhäng

Vi kom ned till Kamala, Phuket, i onsdagskväll thai tid. Resan gick smidigt, vi sov mycket eftersom vi valt nattflyget. Mellanlandning efter 6 timmar i luften blev i Doha, Qatar. Sen fortsatte vi med annat plan i 7 timmar till Phuket.
My blev dock sjuk på sista flygningen. Svåra magsmärtor.  Flygpersonalen var fantastiska och kollade till henne hela tiden. Puls, feber, smärtlindring, varma flaskor att lägga på magen mm. När vi landade så stod läkare och väntade på oss och My fick gå in i första klass så dom kunde undersöka henne. Allt blev bra och värken avtog.  

Efter vi kommit till våran lägenhet och bytt om till tunnare kläder gick vi till en kompis och dennes restaurang för en sen middag. 
Blev en väldigt sen kväll/natt. Somnade vi tretiden på morgonen som först. 

I går tog vi det lugnt på dagen och gick ned till poolen och relaxade. Jag fick och bokade tid för att fixa naglarna och fötterna på min favorit salong här, BaBa Beauty. Tjejen som äger den är superduktig och trevlig. Hon blev glad att se mig igen.  

Somnade sent i går natt med. Det var födelsedagsfest på takrestaurangen ovan våran lägenhet. Det var liveband och ett jädrans liv. Tur att det inte händer så ofta! Somnade nog efter ett som först. 

Idag sov vi till 10. Skulle kunnat sova mycket längre med vi måste komma in i tidsrytmen här.  Blev frukost på balkongen och därefter packade vi strandväskan och gick ned till våran strand. 

Vädret är fint och soligt, en del moln men inget som stör.  Det är väldigt varmt.

My är på massasge nu och Ellen och jag ligger i varsin solstol under parasollet. När My är tillbaka så ska jag ta en efterlängtad massage!

Idag är det midsommarafton.  Planen var att vi skulle till Rawai som ligger på södra Phuket.  Där är det svenskt midsommarfirande. Vi var där förra sommaren och det var väldigt trevligt. I år får vi dock avbokada. Våra vänner som vi skulle åka med dit har blivit sjuka. Vi får ta fira lite själva istället.