Sommaren är här

Nu är det sommar på riktigt! Solen strålar och det är varmt och behagligt men så är det ju juni också nu och då förväntas det vara så här.  

Idag är det 2 veckor sedan bilolyckan. Jag tänker på den varje dag. Inte med vånda eller ångest utan mer av att jag påminns dagligen när jag gör vissa rörelser och det ömmar i ryggen. Förhoppningsvis ska det väll gå över med tiden. 

Idag hade vi förkortad arbetsdag då det är röd dag i morgon. Fredag som är klämdag kommer jag att jobba, var ju ledig förra fredagen. 

I morgon ska vi gå ned till Golfängarna här i Sundbyberg. Nationaldagen firas alltid stort här med tivoli, restaurang område,  uppträdande och massor av jippon. Det brukar vara väldigt trevligt. Och fortsätter det fina vädret så här så blir det nog väldigt lyckat!

Efter jobbet idag var jag till grannens salong och gjorde min 5:e IPL behandling i ansiktet. Böjde och färgade mina fransar också. Nu är det solskyddsfaktor 50 som gäller för mitt ansikte. Vill verkligen inte förstöra min nya fina hud. 

Ikväll ska det tydligen grillas har familjen bestämt.  Nåja,  det får dom ansvara för. Själv tänker jag bara lata mig med min ljudbok.