Ryggläge i soffan

Här precis ätit middag. Det blev take away,  sushi. Orkar inte laga något hemma. 

Det har varit och är... mycket just nu. Svärmor har brutit lårbenet och är opererad. Nu väntar sex veckor på sjukhus för henne.  Vi besöker henne varje kväll efter jobbet.

Håller på med en massa försäkringsärenden för tillfället. Försäkringsbolaget måste ju undra vad sjutton som står på. Det är inte bara ett ärende utan flera stycken! Bilen som blev skrot.  Personskadorna från bilolyckan. Mitt sjukdomsfall på semester. Och som om det inte var nog så åkte min mobil i backen och gick sönder. Suck!! Ska bli så skönt när allt är över. När nya bilen kommer, mobilen är lagad. Ersättning för utläggen till läkare och mediciner i Thailand. 

I morgon är det onsdag och jag längtar redan till helgen och sovmorgon. Hoppas att helgen blir lika solig som helgen som var. För vädret är annars inte speciellt jättebra. Ena dagen sol och varmt för att nästa dag vara regnigt och skitkallt. 

My och Ellen är på semester så det är väldigt tyst och lugnt här hemma.  Man får passa på att vila öronen, hahaha. Fast jag längtar jättemycket efter Ellen....och My också såklart.