Mycket jobb

Snart är första arbetsveckan över efter semestern.  Det märks att vi inte är så många som jobbar. Det är ganska mycket jobb och jag har små högar med sånt som ska göras.  Förhoppningsvis är jag helt i fas efter morgondagen så jag kan börja på en ny vecka utan att ha en massa gammalt kvar.

I måndags gick jag till läkaren på morgonen.  Jag kände att det var läge för det då jag fortfarande lider utav värken i ryggen. 
Jag bad dom kolla blodtrycket eftersom det var så lågt när jag var till läkaren i Thailand. Nu var det däremot helt normalt. Vi tog också en snabbsänka, även den var perfekt. Läkaren trodde också att min värk är muskelär så han skrev ut Alvedon och Naproxen.  
Tyvärr klarade jag bara av att äta medicinerna i tre dagar för jag fick en djävulsk magvärk av den. Nu ska jag se hur värken i ryggen kommer visa sig när jag inte äter tabletterna. Blir den riktigt illa så får dom skriva ut något annat till mig.

Det ska bli väldigt skönt med helg. Längtar efter att få sovmorgon. Hoppas också det blir fint väder i helgen. Det har ju varit ganska småkallt sedan jag kom hem. Idag har det ifs varit skönt i solen. Men tidigare i veckan har vi bara haft omk 15 grader i skuggan. 

Nu ska jag bara ta det lugnt.