En blandad semester

Semestern börjar gå mot sitt slut. På fredag kväll är det dags att flyga hem igen efter 17 dagar här. 

Första veckan var det mycket regn men även stundom några timmar sol.  Vi passade på att bara vila och gå på massage mm. En sväng till Ikea med våran kompis som skulle köpa garderober till sitt hus här i Kamala. 

Förra onsdagen var det stort födelsedagskalas på våran bar för en svensk kille. Det bjöds på BBQ och livemusik. Väldigt lyckat och det var många gäster som kom engelsmän,  amerikanare, thailändare, svenskar, finnar och säkert fler nationaliteter. 

Efter en regnig början av semestern så blev det äntligen sol och har så fått vara. Hoppas även det får fortsätta så också. Vi går till stranden varannan dag och poolen varannan.  Det är lättare för Ellen med poolen då hon kan ligga i vattnet hela tiden. 
Just nu är det väldigt strömt och mycket vågor i havet. Det går att bada på vissa ställen från stranden, bl a från där vi oftast är.

För drygt 5 dagar sedan började min rygg och mina höfter att bråka. Sviter från bilolyckan. Jag har haft vålsamma smärtor och haft svårt att gå, sitta och göra vissa rörelser. I söndags blev det så pass illa att jag höll på att svimma av smärtorna när vi satt på en restaurang. Vi fick åka till sjukhuset. Jag hade lågt blodtryck och läkaren beslöt att göra en röntgen. Som tur var så visade det inget och läkaren misstänkte att det, som jag även sagt, att det är muskulaturen i området som är irriterat.  Fick en spruta i skinkan och en hel del mediciner,  salva, vätskeersättning mm med  mig från sjukan tillsammans med ordinationen att vila, inte gå för långa sträckor och inte simma.
Nu börjar det bli lite bättre men långt ifrån smärtfritt. Läkaren sa att det kommer ta någon vecka innan det är helt bra.

På torsdag är vi bjudna på "4 of July party" av våra amerikanska vänner. Det ska bli BBQ party. Jag får se om vi går dit. Beror på hur jag mår.