Onsdag

Idag har jag haft fullt upp på jobbet.  Låg efter med gårdagens arbete men när jag gick hem vid 17:30 så var jag ikapp. Det känns bra. Nu blir det en lugnare period ett tag.

Har bara tagit det lugnt ikväll. Skulle behöva tvätta det BERG av tvätt som jag har. Nu brukar vanligtvis sköta tvätten men hon har inte hunnit med så jag lovade att fixa det när hon är bortrest.  Jag får ta tag i det i helgen.  

Började titta på tvserien Jägarna nu ikväll. Alla avsnitten finns på CMore.  Kollade första delen. Tänkte fortsätta i morgon kväll. Hade kunnat titta på ett till avsnitt ikväll men bestämde mig för att ligga och läsa tills det är dags att sova.

Jag är ju en Storytel fantast.  Lyssnar och läser flera böcker i månaden. Mestadels skandinaviska kriminaldeckare. Jag har många författare som jag gillar och längtar konstant efter nya böcker från dem. Under tiden letar jag nya författare som gärna skriver serier med samma huvudpersoner. När jag väl hittar en ny så läser jag hela serien i följd.  För stunden är jag inne på bok två av elva om polisen Ingrid Bergman. Författare är Christina Larsson. 
När jag är klar med alla elva böckerna ska jag börja på Jo Nesbø serien.

Familjen har kommit fram till Thailand och har det bra. Varm och skönt. Jag är ganska avundsjuk. Men jag har det rätt lugnt och fridfullt hemma också. Jag får passa på att njuta.