Problemet löst

Äntligen kan man läsa mina inlägg igen.  Jag hade fått något tekniskt fel med domännamnet. 

Här om dagen såg jag snödropparna i trädgårdslandet i går kväll sjöng koltrasten. Är inte det egentligen tydliga vårtecken?! Men vågar vi hoppas....redan? 

Om drygt två veckor flyttar vi vårt kontor. Det ska bli grymt häftigt med helt nytt och nya kontorsmöbler. Idag började jag rensa och röja mitt rum. Det är väldigt överraskande att hitta allt man sparat på. Och jisses vad pennor och block det fanns i mina gömmor, hahaha... Jag får skylla på att jag haft mina nuvarande kontorsmöbler i 19 år.

Gubben åkte ju till Thailand i lördags och kommer inte hem förrän i slutet av mars. Gud vad jag önskade att jag också var där....liggande i en solstol under parasollet med ögonen vilande på havet och en bra och spännande ljudbok i öronen!!!! Hoppas hoppas att jag kommer iväg två veckor i mars. Som det ser ut just nu så är det lite osäkert. Min svärfar mår inte bra och är på sjukhus efter att fått en fraktur i höften. Han opererades i dag. Dessutom har han lunginflammation.  Min svärmor behöver regelbundet hjälp i hemmet med att handla mm. Min dotter väntar fortfarande på analysen efter hennes andra operation av cellförändringen. Phuu....Jag vill (måste) finnas som stöd och hjälp för många. 

I morgon efter jobbet ska jag till Spine Center. Jag ska träffa läkaren och diskutera mina diskbråck. Jag har periodvis känt av ischiasnerven igen och jag vet att den disken jag opererade för ett par år sedan har börjat stöka igen. Jag gjorde en magnetröntgen i maj och då visade det att det även fanns ytterligare diskbråck. Jag vet inte om det blir en ny operation. Om det blir det så får jag hoppas att det blir lite längre fram i vår. Jag har inte tid att vara patient själv just nu som det ser ut i min tillvaro. 

Nu blir det sängdags fast klockan bara är strax efter åtta. Jag är utmattad.