Full fart

Den här veckan har varit galen! Fullt upp från tidig morgon till sen kväll varenda dag. Phuu...Nu är det bara helgen också och sen julafton, efter det kan jag ta det lugnt. 

I måndags efter jobbet var jag iväg och köpte lite julklappar.  Var också till IKEA och köpte en ny spishäll då jag råkat spräcka våran med kryddburkar som ramlat ur fläktskåpet. 

Tisdag hade vi jullunch med jobbet. Vi var på Värdshuset Koppartälten i Hagaparken.  Efter lunchen hade vi julklappsspel.  Jag lyckades få ihop 4 julklappar.
Tisdag kväll var jag på middag i Rosersberg med 6 tjejkompisar. Det var ett år sedan sist vi var samlade alla så det var supermysigt att ses. 

Onsdagskväll var det mittmånadsfakturering så det blev en lång dag på jobbet, 07:15 - 18:45. 

Torsdag kvällen var bokad sedan länge med Anna, Nina och Tjolle. Vi åt middag på Fondueboden i stan. Såååå jäkla gott! 

När jag kom hem från jobbet idag så satte My och jag igång att städa och röja.  Efter det åkte vi till Maxi ICA och handlade all mat inför julen.
När vi var tillbaka hemma så slog vi in några julklappar som vi hade kvar. 

Nu ligger jag i soffhörnet och känner mig helt slut. Så skönt att det är helg nu och att jag förhoppningsvis får sova ut i morgon. 

My och Ellen ska resa iväg en sväng i morgon och kommer hem sent på söndag kväll. 

Jag har en del att fixa i morgon.  Bl a ska jag till Lagga och hämta våran gran och pynt. Jag ska också börja förbereda maten till julafton. Lägga in sill, rulla kötbullar mm 

På söndag hoppas jag att allt är förberett och klart så jag kan få koppla av lite innan julafton.  Jag är ledig på måndag för att få en chans att återhämta mig och hämta ny energi. 

På fredag nästa vecka jobbar jag. Då är det dags att förbereda för årsbokslutet på jobbet.