Söndag

Ligger i sängen redan fast klockan bara är strax efter åtta på kvällen.  Har ont i huvudet och känner mig allmänt smårisig. Tror jag har fått nässekfeber.  Fick det på på sensommaren för några år sedan och de ser precis lika dant ut nu. Utslag som kliar. Blir det inte bättre så får jag gå till läkaren. Hittade allergitabletter i skåpet som jag precis tagit.  Kanske det kan underlätta något. 

Igår hade jag egentid hela dagen. Tog tunnelbana till city och promenerade Drottninggatan bort mot Gamla Stan och sen vidare upp på Söder där jag satte mig på ett kondis och fikade. Jag hade planerat att se Stockholm Zombie Walk paraden och caféet jag satt på låg perfekt till utmed paradvägen. 
Efter paraden promenerade jag hela vägen från Södermalm till Mall of Scandinavia i Solna där jag tog en välförtjänt spa pedikyr. Efter det åt jag middag på Nooni Sushi. Fortsatte sedan promenaden till Storskogen i Sumpan.  Där skulle jag möta upp My och systerdotter Nina för ett glas vin. Vi hade bokat biobiljetter till kl 21:20 på gamla Råsunda Filmstad.  Där såg vi Good Boys som var jättekul. Efter bion promenerade vi hem. Jag somnade nästan omedelbart efter min långa dag.