Full rulle hela veckan

Den här veckan har det varit fullt upp för mig. Hämtat bilen i måndags, lång arbetsdag i tisdags, möte i onsdagskväll, frissan i torsdagskväll och så kom fredags kvällen och jag var halft död av utmattning.

Igår lördag tog jag sovmorgon. My och Ellen hade under fredagen åkt i väg för att sova borta. Gubben drog till landet tidigt på lördagsförmiddagen. Jag låg på soffan och lyssnade på ljudbok och halvslumrade till tvåtiden på dagen. Sen åkte jag och hämtade My och Ellen.  Vi åkte en sväng förbi landet. Efter det for vi till Barkarby outlet. My hade läst att det fanns en godisbutik med 1200 sorter godis!! Det var jättebra godis från diverse kända märken. Dessutom sålde dom naturgodis för samma kilopris som godiset. Dom hade  till och med chips på lösvikt.  Nu har vi lösvikt så vi klarar oss några helger framöver. 

Idag har vi varit flitiga. My och jag har städat, röjt, sorterat tvätt, varit och slängt skräp mm.
Vi unnade oss hemleverans från pizzerian till middag. Nu sitter jag helt slut i soffan. Har precis duschat och satt på pyjamasen. Ska kolla lite på tv och kanske lyssna på ljudboken.

Nästa vecka är inte lika fullbokad. Har en del småsaker att fixa med hemma. På lördag har vi den årliga sommarfesten med villaföreningen. Jag är med i festkommitén för tredje året så jag har ansvar för en del inköp.