ÄNTLIGEN helg...

Vecka två varje månad är den vecka vi har som absolut mest att göra på jobbet! Långa dagar med jobb som ska kombineras med det vanliga livet hemma. Nu är vi i alla fall färdiga med allt jobb och jag kan koppla av och försöka hinna
med sånt hemma som jag inte hunnit/orkat med under veckan. 

Fredagskvällen tillbringade jag och gubben framför Tv:n med ett par glas Martini och film. Vi tittade på nya Jyrtjurkogården.  Jag har sett den gamla och även läst boken för 30 år sedan.  Måste erkänna att jag reste mig ur soffan flertalet gånger och grejade med lite annat. Egentligen hade jag nog kunnat titta hela tiden för jag tål ganska mycket. Däremot är det de plötsliga överraskningseffektena jag ogillar. 

Idag ska vi fixa hemma. Jag ska också åka och köpa en seniormobil till svärmor. Hennes gamla mobil (Nokia 3310 😱😱😱 från typ 1800-talet) fungerar inte som den ska...enligt henne. Jag har prövat det och det finns inget fel på den. Men helt klart så är en ny, större och tydligare mobil mycket bättre för henne. 

My och Ellen är i Malmö den här helgen så det är ganska tyst och stilla hemma. Då är det perfekt för att röja upp ostört. 

Just nu ligger jag i en av fåtöljerna ute på altanen och dricker kaffe. Det är inte jättefint väder precis.  Mulet och kanske omkring 20 grader. Solen försöker bryta igenom men det är oklart om en kommer lyckas.