Två dagar till av ledighet

Långfredagen och påskafton har varit bra dagar.  Min födelsedag i går var den bästa på många år. Äntligen var fokus på mig och min födelsedag fick bli min dag. Kanske dagen inte riktigt började så jättebra men den blev bättre. 

My och systerdotter Hanna fixade en god middag oc efterrätt.  Mina tre systerdöttrar kom, mina föräldrar och min familj var samlade.  Efter en lyckad middag fick jag packet och därefter spelade vi spel. 

Av min familj fick jag den hett efterlängtade Smart watchen från Michael Kors. My och Nina gav mig en korthållare från Michael Kors.  Hanna kom med fina vinglas från Orrefors. Av mamma och pappa fick jag pengar. 

Innan mitt lilla kalas med familjen så tillbringade jag dagen med Ellen oc Tina. Vi gjorde ett besök på Fjärilshuset i Hagaparken. Det var intressant och kul att se djuren där inne och uppleva regnskogsklimatet.  Efter Fjärilshuset blev det lunch i Koppartälten och sen promenad runt Kronprinsessans slott. 

Idag vaknade jag vid åtta då Ellen gick upp. Jag kände mig utvilad så jag kunde lika gärna gå upp.
Morgonen startade stillsamt. Vid strax efter 12 tog vi bussen till MoS. Vi hade bokat biobiljetter till 13:15. Ellen skulle på sitt livs första biobesök. Vi såg Röjar Ralf. Rätt rolig film. Ellen skötte sig exemplariskt och tyckte det var spännande och kul.
Efter filmen gick vi och kollade i butikerna. Ingen shopping blev det! Om man inte räknar det lilla vi köpte hem från ICA. Väder var fantastiskt soligt och varmt så vi promenerade hem från MoS. 

Ikväll har vi bara legat på soffan. Vi har tittat på två avsnitt av Criminal Minds. Nu ska jag strax sova.  Skönt att det är ytterligare två dagar ledigt. 


#1 - - Sarah:

Grattis i efterskott :)

Svar: Tack 🥳🎈
Susanne