Fantastiskt helg

Helgen börjar lida mot sitt slut. Det här varit en bra helg med fint väder. Idag, söndag, har vi haft riktig högsommar värme!

Fredag till lördag passade jag Ellen då My var på skaldjurskryssning. Fredagskvällen blev stillsam. Jag var och tränade efter jobbet och därefter var vi och shoppade helgmaten. Glodde på tv och somnade rätt hyfsat i tid.
Självklart så vaknade ju Ellen redan kl 7 på lördagsmorgonen...Vad annars... Vad är det med ungar? På vardagarna får man knappt upp dem. 

Lördag förmiddag var jag och gjorde Dermapen behandling och IPL hos grannen en bit bort på gatan. Det var min 6:e Dermapen på ett år. Vi tittade på före bilderna och jämförde med resultatet efter 5 behandlingar. Vilken skillnad! Huden i ansiktet är mer spänstig, porer och små blodkärl betydligt mindre. Små veck och fina rynkor nästan borta. Nu kommer jag bara underhålla några gånger per år för att bibehålla så gott det går.

Eftermiddagen igår var vi med våra grannar här hemifrån ute på vårat land och grillade. Det var första gången dom kom med oss dit. Vi hade en trevlig eftermiddag.

Lördagskvällen käkade vi kräftor och räkor med samma grannar fast hemma på deras uteplats. En lyckad kväll. Tur att det är nära hem, bara kliva över staketet och in på våran tomt. Det blev inte så sent, vi var hemma omk 23. 

Sov länge idag. Efter en sen frukost tog vi en promenad i det sköna vädret.  Sen har vi bara varit hemma och slappat. Vi skulle städa men vi orkar inte. 

Har haft abstinens efter träning idag. Men kunde inte gå och träna då jag inte får svettas i ansiktet idag efter gårdagens behandling. Så träningen får vänta till morgondagen.