Tällberg

Är på roadtripp till Tällberg med min barndomsvän och tillika BFF. Vi åkte hit i förmiddags och ska stanna över natten. 
Vi bor på Greens Hotell . Vårat rum ligger bra till med underbar utsikt över Siljan. 
Vi har precis avnjutit en 3-rätters middag i den vackra matsalen. Nu är vi tillbaka till vårat rum och ska relaxa. 
Sängen är underbar! Vi har sådana där med fjärrkontroll som man kan höja och sänka rygg och fotändan. Vill ha....hemma!!!!
Mycket

Det har varit mycket omkring mig ett tag. Flera sjuka familjemedlemmar och jag har själv dragits med förkylning i mer än två veckor.  Nu börjar det bli bättre med min förkylning.  Hade till och med tänkt att träna ikväll. Men det får vänta tills i morgon.  Jag är rent ut sagt skittrött! Sovit dåligt inatt då My åter igen åkt akut till sjukhus med smärtor i njurarna.  Hon har haft njurbäckeninflammation och har nu njursten. Tyvärr så kan inte läkaren hjälpa henne förrän om två veckor som först! ☹😡 Stackars My som måste ha sådana smärtor. 

I dag var det riktigt höstväder 🍁🍂🍃 regn och rusk. Kallt. Gjorde det mysigt på kontoret med tända doftljus. Under eftermiddagen tittade solen fram en liten stund och det blev omk 13 grader varmt. 

Sitter och målar och lyssnar på ljudbok nu. Relaxar. Ikväll blir det att sova i tid.
23 dagar kvar

Nu är det snart bara tre veckor kvar innan jag reser till Mauritius med mina tjejkompisar. Ska bli grymt kul! Vi bor precis på stranden i ett stort hus. Vi har bokat några utflykter bl a en dag med speedboat runt till olika ställen och en annan dag heldagsutflykt med katamaran. Helikopter till vattenfallet under havsytan, se bilden nedan 😲. Såklart blir det också dagar med sola, bada och bara relaxa i solstolen.

Jag längtar!