Resfeber

Jag tror faktiskt att jag lider utav resfeber,  i alla fall lite. Det var länge sedan jag gjorde det, men Nu känner jag mig smått pirrig och stundom ofokuserad. Märklig känsla! Det är ju bara några dagar kvar. 

Ikväll blåser det rejält ute. Verkligen höstligt på riktigt. Trädens löv har bara under de senaste dagarna skiftar färg och det är riktigt vackert. Men till helgen ska det bli varmt igen, upp mot 20 grader. Fast jag har förhoppningsvis varmare än så på Mauritius. 

Ska försöka få ro till att sova nu. Ska upp redan kl 6 i morgon. Bilen ska vara på verkstaden kl 7.Söndag

Helgen är över lika snabbt som den kom. Jag har inte gjort så mycket som jag egentligen borde gjort. Passade Ellen från fredagskväll till sent i går eftermiddag.  
Vaknade med huvudvärk i morse och blev liggande till i eftermiddag.  Efter det har jag fixat lite hemma. Bl a kollat över det jag ska packa inför resan. Måste köra några maskiner tvätt kommande dagar.

Jag har en hel del att göra kommande vecka.i morgon måndag så är det thailektion kl 18. Tisdag ska jag ev träffa min syster efter jobbet. På onsdag ska bilen på verkstaden redan kl 7 på morgonen. Efter jobbet ska jag fixa naglarna och ögonfransarna hos Sosso. Torsdagkväll måste jag packa och fixa det sista inför resan. På fredag jobbar jag till lunch, därefter blir det hem och vänta på transporten till Arlanda. Phuuu sen börjar semestern ☀️🌴👙. Ska bli en härlig resa med väninnorna till Mauritius. Nedräkning

En vecka kvar till semestern. Längtar till sol, bad och värme 🌴☀️👙 Det ska bli spännande att besöka Mauritius. 

Har även köpt flygbiljetter till Kamala,  Phuket.  Åker 12 november och blir där 15 dagar. Hinner jobba drygt 2,5 veckor mellan resorna. Känns lite lyxigt  😛

Idag har jag haft långdag på jobbet. Vi har fakturerat ikväll. 
Jag har haft mång upptagna kvällar nu. Skönt med helg snart.  Blir en helg hemma. Har en del fix med tvätt och förberedelser inför resan.