Danderyds sjukhus

Sitter på Danderyds sjukhus med dottern.  Hennes njurstenar hat rört på sig och hon har fruktansvärda smärtor. Hoppas verkligen att dom gör ngt den här gången! Vet inte HUR många vändor vi gjort i år till sjukhuset. 
Till saken hör att hon vid två gånger tidigare, 2014 och 2015, varit tvungna att operera och sätta in nefrostomi. Det är slangar som opereras in direkt i njurarna som ska underlätta att tömma urin. 
Vi håller tummarna för att dom kan hjälpa henne. 

Jag har den senaste veckan haft ont i höger axel och med i armen. Det har varit svårt att sova för jag har inte kunnat haft armen placerad på något bra sätt. Idag var jag till min superduktiga naprapat. Han kan verkligen göra underverk! Jag är mycket bättre,  inte helt smärtfri men det är acceptabelt. I morse gick det inte ens att skiva ost, nu funkar den rörelsen.

Hade egentligen inte kunnat vara borta från jobbet idag. Vi har massor av jobb + fakturering men ibland händer det saker som rör om i ordningen. Tur att jag har förstående chef och hjälpsamma gulliga kollegor ❤❤❤

Nu är det nedräkning igen... semester... på måndag reser jag och min bästa vän iväg på våran efterlängtade 15 dagars resa.