Thailand 🇹🇭🌴

Njuter i Kamala med min BFF Tina. 
Mår toppen

I fredags var jag till naprapaten igen.  Fick en akupunktur behandling. Eftermiddagen och kvällen hade jag galet ont. Men igår morse, lördag, vaknade jag nästan helt smärtfri! Kunde röra armen nästan obehindrat. Kunde ha gråtit av tacksamhet och glädje ❤

Under helgen har jag tagit det ganska lugnt.  Jag har inte velat överanstränga armen i risk för att värken skulle komma tillbaka. Igår åkte vi till Bromma Blocks och småshoppade. Var till Rusta och köpte fågelmat inför vinter. Blev även en hel del annat och som vanligt...små presenter till Ellen.

Idag har jag packat min väska inför resan i morgon. Har också kollat fotbollsmatch. SM Guld till AIK 🏆🏆🏆🥇🥇🥇

Under kvällen relaxade jag med ljudbok och målarbok.  Har också kollat ett avsnitt på Svartsjön, och Springfloden på webben. 

Nu ska jag läsa en stund innan jag ska sova. Hoppas att jag kan sova. Känner mig ganska pigg. 

Klockan 10 i morgon blir jag hämtar för färd mot Arlanda.  Planet går kl 13. Längtar till solen och värmen ☀️🌡🌴Morfin

Ligger på soffan med en härlig känsla i hela kroppen.  Morfinrus! Ikväll var jag tvungen att ta av morfinen som jag hade kvar efter min ryggoperation. Smärtorna i axeln har varit överjävliga idag 🤯😰. Värk har ju förmågan att påvärka hela kroppen och psyket.  
Nu får både axel och huvudet vila en stund på morfinet. 

Kvällen blir väldigt stillsam.  Jag ska ligga och läsa. Håller på med en bok av Liam Norberg, "Nästan framme". Den är helt klart läsbar.

Två arbetsdagar kvar,  sen semester 😎😎😎Danderyds sjukhus

Sitter på Danderyds sjukhus med dottern.  Hennes njurstenar hat rört på sig och hon har fruktansvärda smärtor. Hoppas verkligen att dom gör ngt den här gången! Vet inte HUR många vändor vi gjort i år till sjukhuset. 
Till saken hör att hon vid två gånger tidigare, 2014 och 2015, varit tvungna att operera och sätta in nefrostomi. Det är slangar som opereras in direkt i njurarna som ska underlätta att tömma urin. 
Vi håller tummarna för att dom kan hjälpa henne. 

Jag har den senaste veckan haft ont i höger axel och med i armen. Det har varit svårt att sova för jag har inte kunnat haft armen placerad på något bra sätt. Idag var jag till min superduktiga naprapat. Han kan verkligen göra underverk! Jag är mycket bättre,  inte helt smärtfri men det är acceptabelt. I morse gick det inte ens att skiva ost, nu funkar den rörelsen.

Hade egentligen inte kunnat vara borta från jobbet idag. Vi har massor av jobb + fakturering men ibland händer det saker som rör om i ordningen. Tur att jag har förstående chef och hjälpsamma gulliga kollegor ❤❤❤

Nu är det nedräkning igen... semester... på måndag reser jag och min bästa vän iväg på våran efterlängtade 15 dagars resa.Besöker våra saknade

Vacker kväll på våra kyrkogårdar.