Svår värk

Jag har inte haft ork för så mycket mer än att sköta mitt jobb senaste veckan.  Jag har åter igen fått svåra ischias smärtor som sprider sig från ländryggen ned i hela högerbenet till foten. Inga tabletter hjälper, har försökt med massage, tigerbalsam, värmekudde mm inget hjälper.  Jag har problem att sitta, ligga och stå. Promenera går däremot bra och jag känner knappt smärta alls då. Sömnen blir lidande då jag har problem att ligga. I natt som var sov jag dock ok men det var mer utav utmattning efter många sömnlösa nätter.
Jag misstänker att det är ett diskbråck som spökar.  Opererades för nästan exakt 2 år sedan och fick en trasig disk fixad.  Hade ytterligare två trasiga men dessa var inte akuta och dessutom tveksamma ifall dom ens skulle leda till problem. Nu tror jag att det är problem med just dessa. Tyvärr så räcker det inte att gå till läkaren så här pass "tidigt" för dom gör inget. En MR röntgen är för dyr. Förra gången tog det 13 månader av värk nan jag fick hjälp. Hoppas på respons tidigare denna gång. 

För övrigt så har jag tagit ledigt på fredag så med röda dagen i morgon så har jag 4 dagar ledigt.  Ska bli skönt. Det är ju fantastiskt väder med rena sommarvärmen.

I morgon flyttar våran nya lilla kattunge hem. Vi har bokat en liten röd/vit Maine Coon hanne.  Han är 12 veckor gammal och urgullig.