En vecka hemma

Idag är det en vecka sedan vi kom hem från Thailand.  Det blev verkligen rivstart på arbetsveckan. Har haft fullt upp och jobbat över några timmar. Nästa vecka kommer bli tuff då det kommer in massor av jobb. Men jag får ta en sak i taget. Blir nog några övertidstimmar även då. Jag får väll vara tacksam för att det bara är tillfälligt pga semestertider.  

Veckan sedan jag kom hem har som sagt bestått av jobb och kvällarna hemma har gått till att sova tidigt. Jag har varit helt slut. Tidsskillnaden stökar ju dessutom till det i kropp och knopp. Nu är det dock bättre.

Är barnvakt till Ellen sedan igår. My är i Väsby med sina kusiner. Igår kväll gick jag, gubben och Ellen ut och åt. Vi gick till vattentornet här i Sumpan och käkade flatbrödspizza.  Sjukt gott! Efter maten gick vi till plaskdammen i Tornparken där Ellen fick leka och bada. På vägen hem sen blev det glass. Resten av fredagskvällen blev stillsam och vi somnade redan vid 22-tiden.

Jag vaknade redan sju i morse och låg i sängen och nätsurfade en timme. Somnade om igen och sov till strax efter nio då jag gick upp. Ellen kom upp strax efter. Det blev frukost på altanen till melodikrysset. 

Det är ingen sol idag men ok temperatur. Ellen ligger i soffan på altanen och kollar film. Jag halvligger i en av stolarna. Tänkte läsa och slappa så länge det är möjligt - medans Ellen är lugn. My kommer väll hem om några timmar.  Får se om vi tar och gör ett ryck tillsammans och städar upp här hemma. Sen är det ju både fotboll och V75. My har planerat att vi ska ha filmkväll och jag ska föreslå hemkörning av mat från indiska restaurangen. 

Hoppas på sol i morgon för jag är sugen på en båttur in till stan med mina föräldrars båt.