Phuket

Strax efter 18 lokal tid lördag landade vi i Phuket.  Resan gick toppenbra och tack vare det sena kvällsflyget från Sverige så sov vi en hel del av resan.  

Lördags kvällen tillbringade vi med flera av våra vänner här. Vi kollade V75 och drack Turkisk peppar shots. Blev rätt sent och jag somnade efter 2 på natten. 

Sov till 10 på söndagsmorgonen. Vädret var mulet men varmt. Tog det lugnt och gick ut och käkade en frukost lunch på ett av våra stamställen. 

Idag har det regnat i omgångar och vi har inte sett solen hoppas måndagen blir bättre.  Hursomhelst så har vi varit och shoppat lite saker till lägenheten och så har vi städat och kastat en hel del saker.  Vi ska åka iväg någon eftermiddag och köpa ny kyl/frys, Micro, ny resårbottenmadrass och en del annat. Vi har också en del att måla. Maken och My började ju måla om i somras när dom var här men blev inte klara.  En vägg och taket kvar. 

Klockan har blivit sen även denna natt för mig. Hon har passerat tre på natten. Vi har legat och streamat från SVT play och kollat på de två första delarna av miniserien med Rolf Lassgård. Jag känner att jag inte är tillräckligt sovtrött. Vet att jag borde sova så jag kommer upp i tid. 

Hörde nyss två gälla kvackande.... tände lampan för att se vad sjutton det var. I hörnet uppe i taket taket sitter en ödla  😲


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback