Återhämtning

Dagarna sedan vi kom hit har jag verkligen försökt att återhämta mig från jobb, stress , hem och alla bördor som jag släpar runt på i vardagslivet.  
Det har blivit många promenader både på stranden och gatorna.  Jag har fått massage, pedikyr, fotskrubb och benmassage. Vi har suttit på barer och restauranger, träffat nya och gamla vänner både svenska, thailändska,  amerikaner, kanadensare för att nämna några. Vi kollar serier på kvällarna och bara vilar. 

Vi har faktiskt också lagt några timmar på att fixa hemma i vår lägenhet. Idag har det regnat hela dagen så vi har målat och fixat. Sen blev det middag på balkongen,  jag gick ut och köpte hem fake away.  I tisdags var vi in till Patong och handlade kyl/frys, micro,  platthäll, brödrost, dammsugare, lite nytt porslin mm. Vi fick allt hemlevererat. Supersmidigt! Dom är otroligt hjälpsamma. I morgon på förmiddagen ska vi få skjuts av en vän till en stor möbelkedja där vi ska beställa hem ny säng, utemöbler och en del annat. Det blir så fint i lägenheten.  Det är rätt skönt att få det klart direkt så kan vi bara vara sen. 

För stunden är jag ensam hemma.  Jag ska ligga och läsa. Klockan är strax efter 20 här.  Det regnar men det är omkring 28 grader varmt ute. 

Försökte lägga upp några bilder men det verkar inte funka för stunden. Uppkopplingen är inte så bra ikväll. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback