Jädrans vad kallt

Fy, jag lider! Fryser som en tok. På kontoret sitter jag med pulsvärmare, cape och filt. Hemma ligger jag under tjockfilten på soffan.  Pappa ska dra igång oljepannan för värmepumpens orkar inte riktigt med att värma. Eventuellt så kanske jag tänder en brasa i öppna spisen.

Det är en ganska lugn vecka. Har inget bokat mer än att jag ska fixa naglarna senare i veckan. 

Igår började jag på min kurs i Thai.  Jättekul! Svårt språk eftersom dom har 5 olika tonläge. Samma ord kan ha olika betydelser beroende på tonläget. 

Ikväll ska jag bara kolla på tv och slappa. s Slut på helgen

Söndag kväll, klockan har passerat 22 och jag ska strax förflytta mig till sovrummet och min säng. 

Helgen har varit bra och jag har känt mig pigg än en om jag kunnat vara mer pigg. Var på mässan igår i säkert 4 timmar.  Köpte faktiskt inte så mycket som jag brukar.  Lite pärlor och några nystan garn. Vi åt lunch och drack vin till 👍

Idag har vi städat och fixat hemma under eftermiddagen.  Jag tog ju sovmorgon till 10 och sen lång frukost med korsord.  Därefter hade jag energi för hemmafix.  

I kväll har jag kollat på första delen på nya norska serien som går på SVT 1. Tror den hette Gränsland. Helt ok! 

Ny vecka i morgon. Sportlov för många. Dottern bland annat som jobbar i skola.  Jag ska jobba som vanligt.  

I morgon börjar jag "plugga". Ska gå på Folkuniversitetet och lära mig Thai. Det ska bli jättekul! Fösta etappen heter A1 och är i 12 veckor, lektonsträffar varje måndag. 

Nej, nu är det läggdags. Helg 👍

Äntligen helg! Så underbart! Jag är ruskigt trött och sliten. Skulle kunna sova mig genom helgen. Hoppas min sköldkörtelutredning leder till något svar och om det är den som gör att jag hela tiden är trött.

I kväll blir det tacos till middag. Mamma och pappa kommer upp och käkar också. 

Fredagskvällen blir för övrigt lugn. Kolla lite på tv och bara slappa. 

I morgon ska jag på Syfestivalen på Stockholmsmässan. Blir nog lite inköp av pärlor, garn mm 😀

På söndag skulle jag verkligen behöva fixa hemma. Jag hoppas att jag får energi till det.


Årets resor

Har precis bokat och betalt resa till Kamala i juni. Längtar så sjukt mycket till våran lägenhet i Thailand så jag bestämde att jag bara måste dit igen....snart. Den här gången blir det bara 2 veckor. My och Ellen åker med 👍😎. Men innan dess ska jag åka till Venedig i April med min BFF. Sen i höst blir det Mauritius med tjejgänget.  Det här året blir det en hel del resande.  Hade jag mer semester så hade jag nog åkt mer. Kallt på kontoret

Huuu fryser! Tur att jag har stickat färdigt mina pulsvärmare ❄❄❄❄Besök hos frissanBusfrön och knäppgökarHalvfart

Jobbar 50% till och med torsdag då jag ska träffa läkaren igen. Känner mig bättre än förra veckan. Yrseln, eller karuselleffekten som jag kallar den, är fortfarande kvar. Jag är också väldigt trött och sover mycket. Under helgen som var gick jag i pyjamasen från fredag eftermiddag till måndag morgon.  Orkade inte göra något mer än att sova och vara vaken några timmar åt gången.

Nu ligger jag på soffan och tänkte slumra en stund innan familjen är samlad. 


Drömmer om nästa resa

21 april åker jag och min barndomsvän till Venedig. Ett resmål som jag länge drömt om att få besöka. Möta våren i Venedig ☀️☀️☀️


Lite krasslig

Har varit hemma i några dagar nu. Hemresan blev försenad och vi missade vårt flyg från Finland så vi tillbringade ganska många timmar under natten till måndag på Helsingfors flygplats.  Skitkallt och super trött, ingen skön kombo. 

Är inte så jättepigg faktiskt.  Jag känner mig slut i kroppen och i huvudet. Har ganska mycket yrsel och det snurrar som en karusell i huvudet. Var till min läkare i tisdags och tog en hel del prover. Sjuksköterskan ringde mig i går och bad mig komma tillbaka för att ta ytterligare prover. Har återbesök på torsdag och till dess ska jag jobba 50%.Pic's

Gårdagens bårutflykt.