Fortfarande sjuk

Jag är fortfarande rejält förkyld och är sängliggande.  Inne på andra veckan nu. Var hos läkaren i måndags och fick en massa mediciner och en 14 dagars sjukskrivning. Jag har någon virus. Har sovit mycket och är rejält trött och orkeslös. Hoppas verkligen att jag blir bättre fort så jag kan börja jobba igen redan nästa vecka. Är ju sjukskriven hela nästa vecka också men kommer bli knäpp av att ligga hemma och inte göra något. 

Det snöar fint ute, stora vita flingor.  Undrar om det får ligga kvar.  
Sjuk

Ligger sjuk sedan i går, tisdag, förkyld och ont i halsen.  Jäkligt opassande då vi har en ganska tuff arbetsvecka men vad ska man göra! Blir man sjuk så blir man. Nu är det medicinering och sängläge som gäller, bara att gilla läget. 

Idag fyller My 24 år. Min lilla unge....Vad hände!? Helt galet vad åren bara flugit iväg.  Vi firade med tårta och fika i morse innan gubben åkte iväg på jobb.  Kvällen är också planerad men jag får se hur jag orkar vara med eller inte. 

Det är sol ute idag och den skiner in på mig.  Längtar tillbaka till sol och värme. 1:a advent

Idag har vi firat 1:a advent och jag har dessutom ätit årets första julbord. Mamma och jag var på Guldklubbens årliga julbord. Precis som i fjol så intogs julbordet på Oss Fellow inne i stan. Gott och väldigt trevligt. 

Helgen lider mot sitt slut och det är arbetsdag i morgon igen.  Veckorna går så himla fort.  I går hade vi grundlig städning av sovrummet, matrummet och vardagsrummet. Vi tvättade till och med soffkuddar och sittdynor. Idag så adventspyntade vi en del. Nu har vi storstädning kvar av hallen och köket.  Det får nog bli till helgen, jag har ganska mycket inbokat den här veckan på kvällstid.