En bra lördag

Under helgen är vi barnvakt åt Ellen.  My är i väg på en väninnas bröllop. Hon åkte redan i går och kommer hem i morgon sin först.

Självklart så passar Ellen på att vakna redan vid sju i morse.  Det är lustigt, på vardagarna orkar ungen knappt upp och helgerna kan hon sova till kl 9. Men icke när mormor ska passa.  

Började lördagen med ett pass på gymmet. Sen åkte vi till Gröna Lund och hängde där till sju i kväll. Nöjd med dagen vårt vi nog alla. Ellen sover och jag ska strax sova också.  

I morgon blir det gymmet igen och sen får vi se vad vi hittar på. Håller tummarna för att det blir bra väder även i morgon. 


2 månader med proffshjälp

Jag ska under 2 månader bli coachad av ett fitnessproffs, Maria "Diva" Ahlberg. Började förra veckan. Jag har fått kostschema och träningsschema som består av 4 pass på gymmet i veckan.  Både maten och träningen är helt ok och genomförbara. Efter första veckan har jag gått ned 1,6 kilo. Jag är mätt och magen mår toppenbra. Lite träningsvärk men det är ju förväntat. 

Jag har hittat en supersmart och bra tränings app där jag kan lägga in alla mina veckopass i förväg och så tar jag med paddan till gymmet och har koll på övningarna samt att jag vid varje utförs övning lägger in antal det, repetitioner, vikter mm. Allt sparas och jag kan se utvecklingen.  Appen finns i Play Butik och heter "Fitness & Bodybuilding" och är på svenska. Kan verkligen rekommendera det som ett verktyg till träningen.
Rasmus 6 månader

Min underbara Main Coon kille Rasmus är nu 6 månader gammal.  En stabil kille på nästan 5 kg redan 😮😮😮
Jag misstänker att han kommer bli STOR!Mycket jobb

Just nu är det mycket jobb, många är tillbaka efter sommarsemestern och på kontoret börjar rummen fyllas med solbrända och utvilade kollegor.  Själv känner jag mig lätt överkörd av en ångvält,  små sliten och trött. 66 dagar kvar till semestern. 

Sommarvärmen håller i sig även om det inte är så varmt som tidigare.  Nu är det mer som en bra sommardag som vi är vana med sedan tidigare år. Det sägs att det ska bli upp mot 30 grader igen. Efter den här otroligt varma sommaren undrar jag med spänning vilken vinter som kommer möta oss senare i år. Blir den mild eller skitkall, huuu. Men, ska inte tänka på det nu.

För övrigt är livet som vanligt.

Klockan 20:05

Ett glas rosé och svalka mig med!