April

Hoppas att våren är på väg nu! Längtar efter värme och sol. Påskhelgen har bjudit på några soliga dagar. 

Det här varit skönt med några dagar ledigt. Vi har ju haft en del att göra trots ledighet men det har varit en del saker som vi behövde få klart.

I fredags var vi nästan hela dagen hos Mys farmor och farfar.  Vi hade bokat deras tvättstuga. Ellens sittvagn var i STORT behov av tvätt. Jag passade på att ta med lakan och handdukar för tvätt.  Så mycket smidigare att tvätta och få det torrt snabbt i en stor tvättstuga med alla dess maskiner. 

Lördags var vi bara hemma och kollade på tv-serier. Jag stickade klart Ellens kofta. Ska bara sy i knappar sen så kan hon använda den.

I går söndag åkte vi till vårmarknaden på Stockholms Katthem. Blev tipspromenad som My vann, go fika med massor av gott hembakat och såklart tittade vi på en massa söta katter. 

Idag har vi slipat och målat fönster i köket. Vi har också hunnit kolla på vår tv-serie. Jag har dessutom städat och vikt om allt i linneskåpet. Och så har jag stickat klart ett par pulsvärmare som jag började på igår. Just nu håller My på med middagen. Rostbiffstek som hon lagar lågtempurerat i ugnen. Det blir potatisgratäng och någon god hemlagad sås till. Det doftar underbart! 

I morgon är det slut på ledigheten men bara fyra arbetsdagar den här veckan.