10 april

Idag för 8 år sedan skrev jag mitt första inlägg här. Det är ju evigheter sedan! Jag vet att mina inlägg inte är lika många, långa och väldesignade som förr. Ibland funderar jag på om det är dags att lägga ned skrivandet. Men, det känns ändå som jag fortfarande vill skriva. Nuförtiden så är det genom mobilappen som mina inlägg görs. Därav det utseendemässiga väldigt trissta stylingen. På en PC kan jag jobba med andra program som hjälpmedel att designa inläggen. Har en gammal laptop som inte riktigt hänger med som jag velat och jag har inte prioriterat att köpa någon ny. 
Jag har också sedan jag gick tillbaka till att arbeta 100%, för snart 2 år sedan,  haft svårt att få ork och tid till det jag vill göra. Jag måste ständigt prioritera vad jag ska göra. Jag är lååååångt ifrån den högpresterande individ jag en gång varit då jag fick allt gjort och lite till. Ibland blir jag förbanad och känner mig maktlös,  värdelös att jag inte har kapaciteten och energin till det jag skulle vilja få gjort. Jag kommer aldrig att kunna bli som förr.....vilket på ett sätt är bra för då hade jag nog redan avlidit i en stroke eller infarkt. Det är det som jag försöker påminna mig om när känslan av otillräcklighet smyger sig på. 

För övrigt så har jag legat sjuk i förkylning i slutet av förra veckan och i helgen. Är bättre men fortfarande ganska snorig.  Är i alla fall tillbaka på jobbet den här veckan. Vi har han ganska mycket jobb för tillfället.  Övertid både igår och idag.  Nu är jag så gott som i kapp så jag bör få en normal arbetsdag i morgon.  

Nu är det knappt 11 dagar kvar tills jag ska åka till Venedig.  Ska bli så spännande!

Nu ska jag läsa en stund innan sovdags.