Helg och träning

Så var fredagen kommen och snart även gången och äntligen helg. För mig kommer helgen bestå utav promenader och träning.  Jag kämpar på. Det är i alla fall skönt att det "bara" är träning för vardagarna är knepiga att få ihop med heltids jobb, 1,5 timme promenad dagligen och 4 högintensiva träningspass i veckan....phu! Jag är glad att det bara pågår i 10 veckor. Därefter behöver jag inte träna lika intensivt som nu.


Ikväll har jag stekt kesoplättar med kokosmjöl.  Jättegoda! Dom är toppen som mellanmål.  En potion är knappt 100 kcal.  

Blev 60 minuter träningscykel under kvällen också. Det fick bli istället för kvällspromenaden.  På lunchen han jag med en 30 minuters promenad så med kvällen 60 på motionscykel ligger jag plus.
I morgon blir den milen i motionsspåret. 

Har beställt nya friluftskläder idag från Outdoor.  Regnställ, vinterbyxor, underställ, mössa, väntar, jacka. Allt anpassat för att klara promenader och träning ute i regn och köld. 

Just nu håller jag på att natta Ellen som absolut tyckte att mormor skulle ligga bredvid ikväll. Sen blir det väll en stund vid Tv:n. Kommer nog inte bli så sent. Kroppen är trött efter all träning och jag behöver all vila jag kan få för återhämtning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback