Proppmätt

I samband med min bootcamp träning så har jag fått en kostplan.  Inte världens roligaste precis och inte heller någon variation.  Tur att det bara är under den här månaden! Jag vet inte hur jag ska kunna äta så mycket. Jag har haft magknip större delen av dagen. 


Började morgonen med att dricka 1 liter (!) citronvatten.  Shit vad kämpigt det var! När jag kom till jobbet skulle jag äta min frukost. 3 ägg, 2 dl blåbär....Fick bara i mig 2 ägg och blåbären. Kämpade med det i en timme. Till mellis skulle jag äta en valfri frukt men kunde inte. Jag var för mätt. Lunchen blev inte enligt kostplanen idag för den var redan bestämd sedan tidigare. Delade kroppkakor med en kollega.  Jag åt 1 1/5 med lite fläsk och grönsaker. 
Eftermiddags mellis bestod utav 3 riskakor med rökt kalkon och paprika. 
Middagen var sallad, kycklingbitar, kokat kall potatis och vinäger.
Kvällsmålet skulle vara stekta äggvitor, blåbär och kanel. Jag tog istället en propud och blåbär. 3 Omega3 kapslar. PROPPMÄTT😣😣😣😫😫😫 Dagens kaloriintag är knappt 1500 kcal. I morgon fortsätter det, phu...bara att kämpa på.

I morgon är det bootcamp träning igen. Jag har aningen träningsvärk sedan igår i benen så jag hoppas att vi inte kör så mycket ben. Men ser fram emot träningspasset det är superkul.

Förutom dieter och träning så händer det inte så jättemycket. Jobbar som vanligt. Vädret är upp och ned och jag vet knappt vad jag ska ha för kläder på mig. Nu hoppas jag att det slutar att lura oss hela tiden.  Det får vara nog med snö. Det är ju maj!

Nu börjar nedräkningen till San Agustin.  Två veckor kvar 😎😎😎 Längtar efter solstolen, strand och bad. OCH att få lugn och ro.  Bara slappa och läsa, promenera, geocaching blir det såklart också.

Nu ska jag läsa en stund innan jag ska sova.  Hoppas jag får en bra nattsömn. Natten som var sov jag dåligt och kände mig allmänt konstig i kroppen.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback