Varm och svettigt

Njuter fortfarande utav semestern.  Det  är lika hett fortfarande och vackert väder.  Dagarna liknar mest varandra.  Vi börjar vakna upp vid åttatiden och ligger och drar oss till nio. Vi har hittat en frukostställe på gatan nedanför som har bra mat. Ägg, bacon,  korv, omelett,  pannkakor mm. 


Efter frukosten går vi till stranden.  Vi håller oss till ena änden av stranden.  Mindre folk där men ändå nära till matställen. Strandbar och massage precis där vi ligger. Det är samma personal som förra året 😀. 

Vi badar mycket varje dag men håller oss under parasollet på stranden för det är på tok för varmt i solen och sanden är skållhet. 

Efter stranden promenerar vi efter affärsgatan hemåt. Äter en sen lunch innan vi kommer tillbaka till vårt Guesthouse. 

Det blir lite avkoppling hemma innan vi duschar och gör ordning oss för att gå ut. 

Här om kvällen tog vi en taxi till grannstaden där vi spelade äventyrsgolf och käkade pizza med våra vänner. Ikväll skulle vi till Håkan och äta middag men han har blivit sjuk så vi får ta det någon annan dag.  Istället ska vi ut och äta här nere på strandgatan.  

I morgon ska vi upp tidigt, redan innan sju. Vi ska ut på heldagsutflykt till bland annat Pii Pii och en massa andra öar. Det ska bli jättekul! 

Vi har shoppat en del. Ryggpåsar till systerdöttrarna. Jag har skönt en strandväska och en säckväska plus 5 stycken nya bikinis 😀. Jag har fått dille på bikinis.  Dom har hur mycket som helst och dom är nästan gratis!

Nu ska jag duscha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback