Fredag

Inatt var det första natten jag fick sova i min säng, i mitt nya sovrum. Har tidigare nätter sovit i Mys rum då vi inte hunnit få ihop sängen i mitt sovrum. Sov ganska oroligt. Har svårt att komma ned ordentligt i varv och får ingen direkt ro bland alla flyttkartonger, byggmaskiner mm. Men det blir bättre när allt är klart. 
 
Fick äntligen toalettstolen inasatt sent i går kväll. Nu slipper vi rusa ned till den på bottenvåningen varje gång man behöver besöka toan. Det känns verkligen bra! Nu längtar jag efter att få duschen på plats så vi slipper använda den där nere...på bottenvåningen. 
 
Det är mycket kvar att fixa och orken att göra så mycket efter jobbet på kvällarna är inte så stor. Försöker fixa något i alla fall. Som sängen igår till exempel och kökslådorna i förrgår. 
 
3 dagar kvar till semester. Bara ett JÄTTEPROBLEM har uppstått! Vår kattvakt vill inte ta katterna nu. Tyvärr så är dom inte vaccinerade så dom kan inte heller på på pensionat. Det betyder att någon av oss måste stanna hemma :( . Vi kan inte heller avboka eftersom vi har inget återbetalningsskydd. Det blir "billigare" att en blir kvar hemma och tre åker. vi får se om det blir jag eller gubben som blir hemma. Känns jäkligt deprimerande faktiskt. 
 
Idag var det en ganska mulen och tråkig dag. Inget regn och några plusgrader i alla fall. Det kunde ha varit värre. Man får vara tacksam för det lilla ibland. För någon vecka sedan hörde jag kåltrasten och det är ett vårtecken för mig. Men mars kan bjuda på kyla och april kan vara riktig lömsk månad så än kan det bli vinter igen. 
 
Nu för tiden, sedan flytten, så har jag bara dryga 10 minuter till jobbet med bil. Slipper köer och motorväg. Såååå skönt. Nu gör det ju inget att gå hem vid fem för jag vet att jag är hemma fort. Förr kunde det ta en 30 - 40 minuter med köerna. Det gör mycket faktiskt att komma hem fort. Jag kommer hinna mer på kvällarna. Börjar jag dessutom lite tidigare så kan jag sluta tidigare.